Nenormálny blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Apríl 2012

Apríl je mesiac, keď si z nás už tradične robí srandu počasie, naše vtipnejšie príbuzenstvo a naši demokraticky zvolení politici. Posledne menovaní si z nás však robia srandu furt, takže väčšine slovákov už tie ich fóry lezú krkom. Tak napríklad istý politik si na popud zamestnávateľov zmyslel zrušiť dva sviatky, z čoho nakoniec aj tak nič nebolo, bo nik nechcel, aby bol zrušení práve ten jeho. Víťazný Smer konečne zbúchal programové vyhlásenie vlády, čo bol inak nudný balast o tom, ako nám bude dobre a Vladko Mečiar sa zasa raz rozhodol z politiky odísť a zdá sa, že to tentokrát myslí vážne. Čo sa stane s HZDS ani divá sviňa nevie, no na flek predsedníckeho miesta potápajúcej sa SDKÚ pribúda jeden nominant za druhým... asi aby to bolo viac napínavé. Inak Ficovi ani nevadí, že ujo Malatinský, nový to minister hospodárstva, za štyri litre prenajíma svoj skromný bytík skromnému Haščákovi z Penty a taký Počiatek sa nechal počuť, že z penťákmi naozaj nič nemá a keď ho onehdá pozvali na tú jachtu v Maroku, sa vraj nechcel správať ako nezdvorilý chumaj. O tom, že je to fakt slušňák svedčí i fakt, že i teraz v rezorte dopravy zo zdvorilosti ponúkol zopár flekov tým správnym ľuďom. Nebol sám, čo robil tradičné povolebné rošády. Akurát teta Zvolenská asi moc kamarátov v Dôvere nemala, bo špekuluje o zákaze zisku pre poisťovne, prípadne o zákaze poisťovní ako takých. Veď nám stačí aj tak len jedna, o čom sa snaží Fico presvedčiť verejnosť aj v prípade slávnych DSS-iek.
Aby sme netliachali len o politike, tak na opitých vodičov sa pripravuje bič v podobe fúkania i pri bežných kontrolách, rómky si v Blave zatancovali zumbu a Kotleba dostal ako darček rómsku osadu, ktorú môže zrovnať so zemou a to dokonca v súlade so zákonom. Keď už hovoríme o takzvaných extrémistoch, tak médiá robili celý mesiac reklamu tomu dementovi Brievikovi, ktorému prišli nóri zaspievať jeho nenávidenú pesničku, nemcov tiež už pekne serie jeden moslimský radikál, ktorý tam u nich žije z luxusných sociálnych dávok a aby to nestačilo, znovu sa tam objavili nejaké toxické vajcia. Stále sú však na tom lepšie ako amíci, ktorý si v Texase užili fest silné tornáda, či v Kašmíre, kde pochovala lavína stovku pakistanských vojakov. V Grécku sa zas zastrelil chlapík, bo nezvládal úsporné opatrenia vlády, čo postavilo grékov na nohy a pri tej príležitosti zbili nejakého policajta. Obama riešil iný prúser. Na volajakom summite v Kolumbijskej Cartagene, sa jeho ochrankári s peňazí radových američanov zabávali s miestnymi prostitútkami, čo chudák Barrack dosť ťažko niesol. Sarkózyho trápia pre zmenu prezidentské voľby, Timošenková drží hladovku a v Čechách sa komunisti dopracovali na druhé miesto vo volebných preferenciách, čo ich asi dosť potešilo. Severná Kórea si vypustila volajakú raketu, že vraj do vesmíru, ale drblo im to do mora, takže si všetci mysleli, že v skutočnosti testovali raketu ďalekého doletu a preventívne sa im zastavil dovoz potravín. A na koniec nás apríl odmenil prvými echt jarnými tridsiatkami.

Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

  1. jedna
    tridsiatka aj mňa dobehla. Alebo žeby tridsiatníčka, ale v celku sa to takto harašilo
    publikované: 06.05.2012 18:54:21 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014