Nenormálny blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Apríl 2017

Tak bláznivý apríl tu už dávno nebol. Donald Trump, ktorý na začiatku budil pocit, že sa kamaráti s Putinom a svet mimo Ameriky ho vlastne nezaujíma, si zrazu zmyslel letecky bombardovať Sýriu a to konkrétne vládne vojská, čím ukázal, že báťuška Putin až taký kamarát nebude. Namiesto neho sa zbližuje s kontroverzným Erdoganom, keď mu ako prvý blahoželal k tesnému víťazstvu v pochybnom referende, ktoré tomuto tureckému diktátorovi posilnilo právomoci. A to ešte začal provokovať Severnú Kóreu, takže začína byť otázne, kto s tých dvoch magorov ten dôležitý červený gombík stlačí ako prvý. Inak amíci otestovali aj najväčšiu nejadrovú bombu, ktorou v Afganistane zabili cez stovku radikálov a doma protestovali za vedu, bo Trump tvrdením, že ochrana životného prostredia škodí kšeftom, zakázal publikovať určité štúdie. Islamský štát sa stále činí, tentoraz v Egypte pri výbuchoch v kostoloch zarvalo cez 40 ľudí, bomba rachla aj v Petrohradskom metre, kde to neprežilo 14 ľudí a nebyť duchaprítomnosti rušňovodiča ich mohlo byť aj viac a výbuch v Dortmunde, ktorý bol namierený na bus fotbalistov sa zaobišiel bez obetí. No za tým nebol žiaden radikál, akurát magor, ktorý si myslel, že na burze zarobí balík na klesajúcich akciách onoho klubu. V Paríži to tiež buchlo, tentoraz šlo o festivalovú figurínu, ktorá buchla neplánovane pri zapaľovaní a zranila 20 ľudí. Inak frantíci to budú mať veselé, do druhého kola prezidentských volieb postúpil akýsi centrista Macrone a veľká nacionalistka Le Pen prezývaná lepenka. Britská premiérka Mayová vyhlásila predčasné voľby, aby si bola istá, že jej plány s brexitom podporí väčšina. United Airlines mal prúser, keď nie práve ohľaduplne vyvliekli z lietadla nejakého maníka, ktorého nasralo, že si musí vystúpiť, bo predali viac leteniek a je nutné uvoľniť miesto dôležitejšiemu personálu. Písalo sa tiež o modrej veľrybe, čo má byť hra, ktorá údajne frčí na sociálnych sieťach a ženie deti k samovraždám. Celé je to však voľajaké divné a je možné, že žiadna modrá veľryba ani neexistuje. Ale začínajú sa nám objavovať osýpky, bo ľudia zblbnutý pár prípadmi autizmu, ktorého príčinou môže byť vlastne čokoľvek, prestávajú svoje ratolesti očkovať a z Brazílskych kurčiat sa do sveta vydala salmonela.
Ani na Slovensku sme sa nenudili. Na pár dní sa vrátila hovadská zima s mrazmi a so snežením, ktorá spôsobila, že sa v hmle a fujavici na diaľnici pri Poprade zrazilo cez 50 áut, pričom väčšina frčala na letných gumách. Zranilo sa pri tom 24 ľudí, ale potom si ešte povodne v žilinskom kraji vyžiadali tri obete. Z armádneho skladu pri Trenčíne zmizlo pár granátov, z čoho bol pochopiteľne prúser jak sviňa, ale prúserom zaváňa aj kauza Čistý deň, ktorá sa vlečie už nejaký ten mesiac. Opozícia preto iniciovala odvolanie ministra Richtera, ktoré sa pretiahlo celú noc, bo poslankyňa Blahová sa trochu rozrečnila. Nasratý Fico to okomentoval ako šialené a neodpustil si poznámku na Kollára, ktorý odvolanie inicioval a každý predsa vie, ako sa paktoval s mafiánmi. Inak Robo bol celkovo tento mesiac nasratý. Napríklad aj na RTVS, lebo je vraj opozične naladená a preto potrebuje nové vedenie. Na nálade mu nepridala ani protikorupčná demonštrácia študákov, ktorý žiadali odstúpenie hlavných smeráckych papalášov a ktorú koalícia už tradične spája s Matovičom, či opozíciou. Igor sa hneď zastrájal, že s demonštráciou nič nemá, i keď pozná jej organizátorov a vrhol sa na odvolanie kapitána Danka, ktorý vraj nariadil otvárať listy adresované poslancom údajne kvôli bezpečnosti. No potom sa zistilo, že ide skôr o konfiškáciu listov obsahujúce vulgarizmi, či nevhodný obsah. Danka sa napokon zastal Fico, bo otváranie listov vraj nezadal kapitán, ale jeho podriadený iste z vlastnej vôle, takže ak by mal niekto odísť, tak jedine tento chudák. A to sa ešte poslanci pochválili zrušením Mečiarových amnestíí (minulý mesiac len odsúhlasili zmenu ústavy), takže až teraz sa s tým čaká na sudcov, zasa sa špekuluje ako zrušiť Kotlebovi stranu aj keď by to asi nepomohlo a policajti navštívili v parlamente kotlebovcu Mizíka, bo na sociálnych sieťach popísal nejaké nenávistné statusy. Prezident Kiska mal už plné zuby toho, ako do neho džubú za užívanie vládneho špeciálu a tak si vyskúšal iné možnosti dopravy ako vlak či auto, ktoré sa pri Banskej Bystrici pokazilo. Ale žeby to vyšlo daňových poplatníkov lacnejšie, je dosť diskutabilné. Akurát je sranda, ako na denníku Sme Kisku velebia a na Pravde len zdžubávajú. Ešte sme tu mali protest taxikárov proti Uberu, ktorý bol v Taliansku zakázaný a podľa taxikárov by ho trebalo zakázať aj u nás, ďialnica pri Senci začala byť rozdžubaná a bude rozdžubaná do konca roka, bo sa tam robia križovatky a pri Trenčíne poškodená výhybka zablokovala na pár hodín železničnú dobravu, čo bolo obzvlášť blbé, bo sa to stalo akurát pred Veľkou Nocou. Od tohto mesiaca tiež musia pacienti dostať lieky do 48-ich hodín od predpísania, inak vraj bude zle.

Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014