Nenormálny blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

August 2012

August sa niesol v znamení novej telenovely s názvom Mello v Belize. Médiá nás furt obšťastňovali príbehmi tohto hľadaného vraha, ako ho v Belize zatkli, ako ho potom prepustili, prečo ho nemôžu vydať na Slovensko a tak dookola. Ujo Kaliňák chcel dostať do hry aj bývalú celebritu Hedvigu, ale tá slovač už nejak extra nezaujala, takže bol Kali nútený vytasiť ESO. Kolegovia poslanci boli z toho úplne vybúraní, takže mu to prešlo až na druhý pokus, ale ide o hovadskú reformu štátnej správy, ktorá nám údajne prinesie svetlé zajtrajšky vo forme jednoduchších úradných vybavovačiek. Obyčajných smrteľníkov to však veľmo nenadchlo, bo svetlé zajtrajšky im sľubuje kde kto a väčšinou to v praxi znamená, že sa len niekto nabalí. Kto by sa však nabaliť nemal, sú majitelia prícestných billboardov, ktoré chce istá teta Zmajkovičová zakázať, čo by bolo fajn, lebo toho reklamného bordelu je predsalen trochu veľa. Na druhej strane J&T reklamu v podstate nepotrebuje, keď jej leteckou firmou lieta sám najsamlepší Fico a to dokonca za peniaze Smeru, ktoré sú vlastne peniazmi daňových poplatníkov. Takže niet divu, že štátnu kasičku treba niečím zaplniť, napríklad aj tým, že žrebovacie súťaže, ako napríklad lúštenie krížoviek, budú po novom hazardom.
Ale aby sme si zarypli aj do opozície, tak ujo Figeľ má ďalší prúser, bo k svojmu titulu sa dostal dosť podivnou cestou a v podstate mu dizertačku napísali jeho podriadení. Goriliačka Bubeníková mala pre zmenu radiť grékom ako sa vysporiadať s dlhmi, z čoho nakoniec nič nebolo, hoci v rozpredávaní štátneho majetku má isté skúsenosti, no a Poliačik z SaS sa priznal, že keď bol mladý a sprostý, tak okúsil heroín, pričom najsamlepší Fico bol z Poliačkovej úprimnosti viac zhrozený, ako z nástenkového tendra uja Štefanova.
Ale mali sme tu aj nejaké útoky veľkých psov na ľudí. Najprv jedného chudáka napadli traja a odhryzli mu ucho, potom jednu pani zabil pitbull, keď s ním bola na prechádzke a zrazu nás médiá obšťastňovali strašidelnými správami o veľkých psoch až kým Rezešovie dcérka svojim tereňákom nezramovala v Maďarsku Fiat Punto, ktorého posádka doslova uhorela. Potom médiá začali písať aj o veľkých autách a nehoda na pretekoch v Novom Meste, pri ktorej auto vletelo do divákov tam, kde diváci aj tak nemali byť, upadala postupne do zabudnutia. O čom sa ešte trochu písalo, bol dávny prúser okolo tunela Branisko, čo vyšetrujú volajaký švajčiari a objavenie ďalšieho pašeráckeho tunela s Ukrajinou.
Vo svete to o moc lepšie nebolo. Iránci si užili hovadské zemetrasenie, zem sa triasla aj v Taliansku, hoci tam to až tak dramatické nebolo a v Sýrii to majú stále blbé. V Rusku si pankerky zvané Pussy Riot povedali, že by bol super nápad v chráme božom sprosto nadávať Putinovi, čo im vynieslo basu, vo Francúzsku zasiahol blesk lietadlo, čo si odniesli štyria neboráci, Venezuela sa pochválila rafinérkou v plameňoch, čo skončilo 50-tkou mŕtvych a New Orleans trochu postrašil hurikán Isaac. Inak ohníky trápili i chorvátov a teda i dovolenkujúcich slovákov, a aby Slovensko nebolo tiež o nejaký ten oheň ukrátené, tak v Blave a Košicoch horeli nejaké autá. Aspoňže španieli majú svojho Robina Hooda, ktorý v podobe presvedčeného komunistu rabuje supermarkety a rozdáva to chudobným. Chlapci z NASA a vesmírni nadšenci boli nadšení z úspešného pristátia vozítka Curiosity, ktoré na Zem poslalo fakt pekné obrázky okolitých marťanských šutrov. Bohužiaľ kúsok po tom zomrel vo veku úctyhodných 82 rokov Neil Armstrong, ktorý vykonal onen povestný prvý krok na Mesiaci. Nech mu je Zem ľahká.

Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014