Nenormálny blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

August 2015

Spravodajstvo mesiaca sa najviac točilo okolo imigrantov. Je ich čoraz viac a napriek chlácholivým rečičkám politikov či rôznych mimovládok ich miestny vo svojej blízkosti proste nechcú. V Gabčíkove sa konalo referendum o prijatí utečenencov z Rakúska, ktoré bolo dokonca platné, ale Kali odkázal, že ho bude aj tak ignorovať. Tu zavetril príležitosť ujo Kotleba, ktorý sa tam chce dotrepať a protestovať proti islamizácii Európy. Nahráva mu do karát aj situácia v Macedónsku, kde sa utečenci pobili s políciou, či Maďarsku, kde sa stavajú ploty a špekulujú nasadiť vodné delá či obušky. Aj taký rakušáci sprísňujú hraničné kontroly po tom, ako im tam maďari poslali vlaky narvané utečencami. Možno ide o prvý náznak toho, že slávny Schengen ide pomaly, ale iste do riti. Na dôvažok našli v Rakúsku 71 udusených utečencov v dodávke istej slovenskej firmy, odkúpenej rumunom, ktorá prišla z Maďarska. Slovákom okrem toho nadávajú do xenofóbov, bo Robo vyhlásil, že berieme iba utečencov s kresťanským vierovyznamím. A pochopiteľne tu máme problém neprispôsobivého obyvateľstva, pričom najvypuklejšie to bolo v obci Zabijanec, kde dvesto rómov napadlo policajtov, ktorí tam prišli kvôli bitke pár opilcov.
Inak Kotleba neodklepol medzinárodný festival tanca v Banskej Bystrici, bo sa mu zdal dekadentný, senát uja Harabína definitívne končí a Robo nám predstavil ďalších 15 sociálnych balíčkov, kde sa zastrája znížiť DPH na potraviny, či zvýšiť minimálnu mzdu. Možno chce odviezť pozornosť od Igiho Matoviča, ktorý pustil do éteru info, že manželia Ficovci ryžujú na nejakej schránke v Belize. Celkovo je Igi dosť naštvaný, páč predtým zhabali jeho rodinnej firme servre kvôli účtovníctvu. Smer sa taktiež chváli novou automobilkou Jaguar, čo taktiež znamená že sa nám tu črtá ďalšia kauza s pozemkami a treba tiež zdžubať Kisku, bo ten si nechal operovať bedrový kĺb v Plzni. Rekordne horúce vlny bez dažďa spôsobovali, že klimatizácie boli vypredané a ventilátory šli na dračku. Záhoráci museli vodou šetriť, poliakom vypínali elektrinu a ľudia stále kolabovali. Príchod Uberu do Blavy nasral tamojších taxikárov, bo zdá sa, že pre nich platia benevolentnejšie pravidlá. No a na Ilave sa nám zrazili dve lietadlá s parašutistami. Podaktorý stihli vyskákať, ale aj tak si to odnieslo 7 ľudí.
V Anglicku to na leteckej prehliadke tiež nevytočilo menšie lietadlo a na plnej diaľnici sa zmenilo v ohnivý oblak, pri ktorom prišlo o život 7 ľudí. Podobne explozívne efekty si užívajú v Bagdade pravideľne, pri najväčšom útoku zarvalo naraz 70 ľudí a od bombových atentátnikov nebol ušanovaný ani Bangkok, kde bomba ukrytá v hinduistickom chráme zabila 22 ľudí. Deň na to boli naplánované ďalšie dva útoky, ale tie moc nevyšli a zaobišli sa bez zranení. Islamský štát sa činil v Palmýre, zabil tam významného archeológa a odpálil Belov Chrám, pričom provokačne zverejnili video jeho odpalu. Aj tak ich čo do pompéznosti tromfli číňania. V meste Tchien-ťin rachla v noci nejaká fabrika a vyzeralo to akoby tam rachla atomovka. Vyrobilo to asi 200 nebožtíkov, 700 ľudí bolo zranených a potom sa ešte hovorilo čosi o úniku kyanidu. Na cestu rýchlovlakom z Amsterdamu do Paríža si vzal istý maročan kalašnikova a benzín. Keď sa začal realizovať, zložili ho duchaprítomní cestujúci, hoci tí duchaprítomní cestujúci mohli byť z tajných služieb, keďže ho vraj dávnejšie sledovali. Bratom čechom sa zrazili rýchliky, vlastne jednému sa vykoľajili posledné vozne, ktoré drcli do protiidúceho vlaku a 50-tka ľudí si odniesla nejaké to zranenie. Ďalej sa písalo o slovákovi zastrelenom novozélandskou políciou, pred ktorou asi nemal robiť blbosti a Amerika si užila priamy prenos zastrelenia reportérky s kameramanom bývalým kolegom onej televízie, ktorý mal asi nejaké mindráky.
Grécka kríza je na chvíľku zažehnaná, lebo z EÚ prišlo požehnaných 85 miliárd a Tsipras podal demisiu, bo tvrdé reformy sa vylučujú s jeho ľavicovou orientáciou. Číne padajú akciové trhy ako blbé, rusi ničia na základe akéhosi dekrétu európske potraviny a poliaci prezradili, že zrejme našli stratený vlak s nacistickým pokladom, o ktorý je zrazu veľký záujem. No a Google nám predstavil holding Alphabet, lebo ich už nebavilo grupiť všetky svoje aktivity furt len pod ten vyhľadávač.

Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

  1. dik
    za dalsi mesiac
    publikované: 04.09.2015 20:21:00 | autor: bonnie (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014