Nenormálny blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Február 2012

Tak čím začať. Azda tým, že sa u nás politické strany snažili navodiť akú takú predvolebnú atmošku, hoci im do toho furt kecali protigorilí demonštranti, podľa ktorých sú predčasné voľby protiústavné. Ale ako sa hovorí, papier znesie veľa a naši zákonodarci si aj tak s nejakou ústavnosťou nelámu hlavy, teda pokiaľ nejde o niečo fakt dôležité, ako obhájiť svoje platy, či ponechať na lukratívnom poste dôležité hovado. Ľudská nasranosť im však tentoraz zrejme narobila vrásky na čele, lebo si zrušili priestupkovú imunitu, či pozastavili ratifikáciu kontroverznej ACTY. Moc im to ale nepomohlo, lebo do toho ešte drbol nový daňový systém, úradníci robili nadčasy bo mnoho vecí museli robiť ručne a nejak to nestíhali. Ešte aj novinárovi Nicholsonovi zakázal súd vydať knihu o gorile, lebo Penta nechcela verejnosť oboznámiť s faktom, že jej čelný predstavitelia mali pokec s tetou Radičovou. Inak povedané, SDKÚ je v prdeli a objavujú sa špekulácie, či sa vôbec dostane do parlamentu. Hlavne, keď nepopulárny Dzurinda s Miklošom sa zubami nechtami držia na čele strany. Ale už aj taká Žitňanská si robí nároky a keďže je u pospolitého ľudu populárnejšia než oni dvaja dokopy, dovolil jej božský Miki byť na predvolebných billboardoch. Uja Sulika zas potápa známy kvázypodnikateľ Kočner, ktorému záujem médií o SaSanku robí evidentne dobre.
Z celej tejto situácie sa snažili ťažiť nové politické strany, ktorým by nízka účasť zdeptaných voličov a aká taká volebná základňa mohla hodiť nejaké to percento. No 99% to má nahnuté aj kvôli vyšetrovaniu podpisov, ktorými bola strana založená. Ukázalo sa totiž, že väčšina je falošných, ba našli sa i podpisy patriace evidentne mŕtvym. Matovič si pre zmenu zdecimoval svoju kandidátku detektorom lží, sám sa pritom podrobil skúške a očakával že tak učinia aj ostatní. Avšak chlapci z OKS a KDS sa mu na to vyflákli a Igi si povedal, že zas tak smutno mu za nimi nebude.
Toľko k blížiacim sa voľbám. Inak si ešte ochrancovia zvierat povedali, že zviera nie je vec a zorganizovali psiu demonštráciu, minister životného vynadal vedcom do boľševikov, lebo sa mu nepáčil ich názor na výstavbu v Tatrách a na Luníku zatkli starostu, ktorý si privyrábal dílovaním drog. Slovač si tiež odhlasovala Chucka Norrisa za meno nového cyklomostu.
Ale aj tak sa máme lepšie ako v takej Sýrii, kde sa to stále nejak melie, amíci tam už zavreli svoju ambasádu a sú naštvaní na rusov či číňanov, lebo tí parchanti vetujú sýrsku rezolúciu. Búrilo sa to aj v Egypte, už je to rok od zvrhnutia Mubaraka a tie svetlejšie zajtrajšky stále nikde. V Grécku sa demonštruje v podstate furt a tak sa istý Papulias, čo je ich prezident dokonca vzdáva platu, aby šiel akože príkladom. Ale napokon im začali prichádzať splátky ďalšej pôžičky, takže bankrot sa zasa odkladá. A keď už spomíname demonštrácie, tak ratifikácia ACTY sa na tlak demonštrantov zastavuje i v Poľsku, Česku, či Slovinsku. Akýsi Guttenberg, ktorý sa ACTY zastával, to schytal tortou do tváre od voľajakých aktivistov. Nemecký prezident Wulf zas urobil niečo, čo by niektoré slávne osobnosti slovenskej politiky asi nespravili. Odstúpil, bo kedysi ešte v inej funkcii údajne zneužil postavenia. Taký holandský princ skončil o dosť horšie. Zasypala ho lavína, chudáka a aj keď ho z nej napokon vyhrabali, skončil v kóme. Inak celkovo bola docela kosa a silné mrazy pohlušili stovky ľudí. Hlavne na severe prišli záľahy snehu a na niektorých riekach robil problémy kopiaci sa ľad. No a nakoniec ešte spomeniem, že náš svet opustila chúďa Whitney Hustonová, Putina štve úbytok popularity, hoci voľby aj tak vyhrá a na ďalšej lodi majiteľa Concordie to zvesela horelo.

Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

  1. vdaka,
    ze pokracujes,tesim zas na marec:-)
    publikované: 05.03.2012 20:17:36 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. no...
    snazim sa, aj ked v poslednej dobe ledva stiham
    publikované: 07.03.2012 07:52:39 | autor: nenormalny (e-mail, web, autorizovaný)
  3. nenormalny,
    stihas dobre,len vytrvaj!:-)
    publikované: 07.03.2012 12:55:30 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014