Nenormálny blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Február 2013

Zima nám ani zďaleka nekončila, ba práve naopak. Aj na dolniakoch nakydalo viac snehu, ako v posledné zimy dokopy, čo malo za následok nejaké tie padnuté strechy a v Amerike si dokonca užili snehovú búrku, ktorá si vyžiadala niekoľko ľudských životov. Rusi nás i amíkov však zasa tromfli, tam im totiž okrem snehu spadol aj meteor, ktorý narobil vcelku slušný poprask. Teda ono sa dopredu vedelo, že volajaký šuter tesne minie našu matičku Zem, ale že pár hodín predtým nejaký ďalší šuter trafí matičku Rus, to akosi nikto nečakal. Najviac si to divadielko užili v Čeljabinsku, kde rachot povyrážal tisícky okien, ktoré potom zranili stovky ľudí. To, že prišli o okná bolo obzvlážť blbé, bo vonku bolo asi mínus osemnásť. Svojich 5 minút slávy si pri tom užil nejaký poslanec Žirinovský, ktorý bol presvedčený, že to nebol meteor, ale skúška novej supertajnej americkej zbrane.
Osobnosťou mesiaca bol však boží rotvajler Benedikt šestnásty, ktorý sa evidentne rozhodol, že už nechce byť Benediktom šestnástym a ako pápež všetkých prekvapil svojou náhlou rezignáciou. Vraj už na to vzhľadom na vysoký vek nemá, ale i tak začali všetci špekulovať, čo za ďalšie konšpiračné teórie za tým väzia. Potom sa ešte z Británie a Francúzska začala do Európy šíriť konina v hovädzom mäse a všetci z toho boli akosi vyplašený a vyplašiť nás chceli aj súdruhovia severokórejci, ktorí zas testovali atomovku. Ale aj tak sme z toho neboli až tak vyplašený ako tí osemnásti turisti, ktorým v Egypte zhorel balón a zabili sa pádom z 300 metrovej výšky. Malé lietadlo drblo aj kdesi pri Bruseli, čo neprežilo 5 osôb z čoho 3 boli deti. No a nakoniec bola dosť vyplašená aj celá EÚ, hoci tentoraz nie kvôli Grécku, kde sa furt štrajkuje proti úsporným opatreniam, ale kvôli výsledkom volieb v Taliansku. Ono celý ten prúser spočíval v tom, že štvrtinu hlasov získal volajaký starý komik so svojim malým hnutím, ktorý to fakt nečakal a keďže sa mu do koalície nechce ani s pravičiarmi ani s ľavičiarmi, tak jediné, čo zúčastneným zostáva je dať do kopy Bersaniho ľavicu s Berlusconyho pravicou, do čoho sa tím dvom ale vôbec nechce. Senzačnou správou sa pochváli i štát Mississippi, ktorý konečne zrušil otroctvo... teda ono tam už otroctvo dávno nie je, ale po veľkolepom bijáku majstra Spielberga o Abrahamovi Lincolnovi si jeden snaživý profák všimol, že v tomto štáte sa na zrušenie akosi pozabudlo, takže terazky to dali pekne do poriadku.
No ale vráťme sa do našich končín. Najhoršie dopadli obyvatelia jednej bytovky na Morave, v ktorej si jeden obyvateľ vzal do hlavy, že ju vyhodí do luftu únikom plynu, čo sa mu bohužiaľ podarilo a zanechal za sebou roztrhnutý barák a zopár mŕtvych. Na Slovensku našťastie nič nevybuchovalo a tak sa médiá mohli plne venovať našim politikom. Tak napríklad Gašpi furt rieši volajakú zaujatosť sudcov, bo média furt riešia jeho poľovačku, v ktorej sa začína objavovať i meno starého známeho Kočnera. Fica sa zas novinári furt vypytovali na povestný konšpiračný byt, lebo im nešlo do hlavy, žeby taký výrečný človek len tak v kúte ticho sŕkal kolu. Ale aby sme neboli zlí len na nášho predsedu, tak na nete sa objavili výpovede nejakých poslancov potvrdzujúcich takzvaný Radičovej kód, ktorý bol použitý pri nešťastnej voľbe generálneho prokurátora minulou vládou. Okrem toho naši drahý poslanci navrhujú zasa zaviesť výmenné lekárske lístky, z našich rádií by sa malo rynúť viac slovenskej hudby a poslanec Kuffa mal taký veľmi konštruktívny návrh skrátiť piatkove rokovania vlády len do obeda, aby východniarsky kolegovia stihli ešte obedňajšie IC-čko.

Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

  1. :)) hlboky obdiv nenormálny.. :))
    za vytrvalosť..:))
    publikované: 05.03.2013 19:51:17 | autor: ell.. (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. a
    ja tradicne dakujem za dalsi mesiac
    publikované: 05.03.2013 20:44:53 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Je to hrůza, co še nám to zasa porobelo,
    Ale nejzajímavější je na tom fakt, že nám to vlastně nevadí.Spíš by mi vadilo, kdyby se vůbec nic nestalo. A přespolní dělníci chytali spoje vokolo půl jedný domu, k rodinám, udělali nákup a překvapili svou drahou, nějakou drobností. Třeba novoulinkou audinkou. A neptejte se mne, jestli jsem normální. Nejsem. Ale snažím se vydržet na svobodě. Relativní.
    publikované: 06.03.2013 10:39:10 | autor: Mito (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014