Nenormálny blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Janurár 2018

Nový rok začal tradične silvestrovskými prúsermi, napríklad v Nemecku to boli nejaké útoky na policajtov, či Bulharskom otriasla hromadná vražda, v ktorej bolo zastrelených 5 členov istej rodiny a jeden vlčiak. Po novom roku naberá na obrátkach i konflikt Kisku s Kalim. Kaliňák na prezidenta vytiahol faktúru za ogrcané lietadlo, ktorým sa Andrej vrátil v novembri z Mexika (jednému z delegácie to podávané jedlo asi nesadlo) a keď Kiska štátnymi vyznamenaniami obdaroval ľudí, ktorý neboli v súlade s predstavou božského Smeru, Kali na jeho firmu poslal NAKA, čím sa vyšetrovanie Kiskových daní dostane do rúk bývalého člena a sponzora Smeru. Kaliňák nám tiež predstavil nový zákon o kriminalite v rómskych osadách, zatiaľčo sa Kažimír vytešoval titulom európskeho ministra financií, čím ho otituloval voľajaký britský mesačník. Šéf RTVS sa zas nezhodol s esenesákmi ohľadom koncesií. Rezník by rád poplatky zdvihol, bo sa už 15 rokov nemenili, no kapitán Danko je za ich úplné zrušenie. RTVS by vraj mala byť platená priamo z rozpočtu, no to sa nepáčilo ani opozícii, pretože verejnoprávne média by už neslúžili ľudom, ale vláde. No povedzme si na rovinu, objektivita mnohých slovenských médií i tak za veľa nestojí. Napokon sa začalo riešiť pochybné financovanie dnes už temer mŕtvej SDKÚ, ku ktorému došlo tak dávno, že nik so zainteresovaných si nespomína o čo vlastne šlo, Čistému Dňu konečne odobrali akreditáciu a bolo spustené eZdravie, ktoré sa nestretlo s veľkým pochopením lekárov, páč naň nadávali, že im to len pridáva robotu a furt to hádže chybové hlášky, ktorým nerozumejú. SaS už ohľadom eZdravia podáva trestné oznámenie, bo systém stál 100 melónov, nefunguje jak má a niekto sa tam zrejme nepatrične nabalil.
Problém nefunkčného eZdravia však už nebude trápiť Mariana Labudu, ktorý sa odobral na onen svet, či chlapíka, ktorý v Petržalke zastrelil svoju družku a potom seba, pričom po nich ostalo bábätko. Ďalej v Prahe horel hotel, čo si odniesli 4 ľudia, v Portugalsku buchli kachle a z kartárskeho turnaja sa nevrátilo 8 nešťastníkov a v Kazachstane vzbĺkol autobus, v ktorom uhorelo 52 cestujúcich. Kábul si užil ďalší bombastický bombový útok, ktorý vyrobil cez 100 mŕtvych, cez 200 zranených a vraj sa za to môžme poďakovať Talibanu. Blbé to majú aj v juhočínskom mori, kde po zrážke s nákladnou loďou asi týždeň horel tanker z Iránu vezúci 136 ton ropy, ktorá sa potom rozliala do škvŕn úctyhodných rozmerov. Na Filipínach evakuovali cez 60 tisíc ľudí, kvôli sopke chrliacej popol a lávu a útek do krytov si vyskúšali na Havaji, páč sa tam nedopatrením spustil ostrý raketový poplach, ktorý hromadne odoslal varovné esemesky. Ameriku i celý svet dokonale zabáva Donald, ktorý si púšťa hubu na špacír a raz tvrdí, že je stabilný génius, inokedy tituluje zaostalejšie krajiny ako prdel sveta, či nórom predáva stíhačky, ktoré existujú len v počítačových hrách Call of Duty. Ale keďže je stabilným géniom, kecy ohľadom prdele sveta neskôr poprel a vypotil niečo v tom zmysle, že imigranti mu až tak nevadia a do Ameriky môže každý. A to sa ešte americký senátori nedohodli na financovaní, takže poniektoré štátne inštitúcie mali pár dní voľno a amíci mohli preberať ďalšie #MeToo prípady sexuálneho obťažovania, ku ktorým došlo pred desiatkami rokov. Tentoraz sa tomu nevyhol ani Miško Douglas, ktorý sa nedal a okamžite to označil ako blbosť. Taký Kim Čong-Un po provokáciách s raketami obrátil kartu a chce byť s južnými susedmi za dobre. Aj keď možno len chce dostať svojich športovcov na olympiádu.
Češi si užili dve kolá prezidentských volieb a vďaka Zemanovi to nuda rozhodne nebola. V prvom kole sa naňho vrhla polonahá ukrajinská aktivistka a keď oslavoval víťazstvo po kole druhom, jeho prívrženec Rokytka to nezvládol, prišlo mu zle, niekoľko novinárov o to nechcelo prísť a tak sa strhla menšia mela. Neskôr Rokytka tvrdil, že mu niekto niečo šupol do pitia, no mnohý mu to neverili. Náš Fico sa k výsledkom vyjadril, že Zeman je brutálne inteligentný a my môžeme skonštatovať, že ak je tak ako vraví, tak potom hrá toho blba veľmi dobre. Na druhej strane je jasné, prečo Fico toho Miloša tak žerie. Zemanovi sa totiž nechce prijať Babišovu demisiu, ku ktorej Babiša dohnal senát odhlasovaním jeho vydania k trestnému stíhaniu a Robo je presvedčený, že správny prezident má stáť za svojim premiérom tak ako Zeman či svojho času Gašparovič, na rozdiel od toho blbého Kisku. Napokon treba spomenúť, že na Sahare po 40-tich rokoch nasnežilo vďaka masívnemu topeniu ľadovcov, u nás pri Stupave našli zdochnutú anakondu, takže sa hľadá nezodpovedný chovateľ, v Trebišove je dosť rozšírený syfilis a vraj za to môže detská prostitúcia a v Bratislave sa vlámali zlodeji do klenotníctva tým, že nacúvali autom do výkladu. A aj s kryptomenami ľuďom už načisto drbe. Ceny herných grafických kariet stúpajú jak blbé, bo sa využívajú na ťažbu, hackeri v Japonsku šlohli nejaké kryptoprachy v hodnote cez 50 miliónov jenov a na internetových stránkach sú tajne podsúvané skripty využívajúce kompy nič netušiacich užívateľov na ťažbu týchto mien.

Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

  1. web development company
    [url=https://woxro.com/][b]Woxro Technology Solution[/b][/url], a global software and[url=https://woxro.com/web-design-company-in-uae] web development company[/url] that provides full-cycle [url=https://woxro.com/mobile-app-development-in-thrissur]software development services[/url], [url=https://woxro.com/e-commerce-web-development-company-in-thrissur]ecommerce[/url] & mobile app development services, is a truly customer- centric company. Along with providing affordable web design services, We focus on the creation of new values to achieve sustainable growth. Our strength lies in our ability to keep moving with the pace of the global web industry. As the best web development company in kerala, Making innovations and adapting to the latest technologies and trends have been instrumental in taking Woxro to the global stage.
    For details view our[url=https://woxro.com/service] services[/url],[url=https://woxro.com/technology] technology[/url],[url=https://woxro.com/careers] career opportunities[/url],[url=https://woxro.com/blog] blogs[/url] and the[url=https://woxro.com/ourworks] recent works[/url] in our website.
    Deep[url=https://woxro.com/website-development-company-in-thrissur] technical expertise[/url] and cross cutting abilities have become an absolute necessity to handle complete web solutions in a setting relevant to the service demanded by our clients. Our unparalleled technical expertise includes but is not limited to the proficiencies in the following domains. Our in-house experts provide you with the best website design and development services that will elevate your business to the next level. Brings in innovation and[url=https://woxro.com/web-application-development-company-in-thrissur] futuristic technologies[/url] and techniques that take your business to the next level is what we focus on.
    publikované: 12.05.2022 13:52:52 | autor: Nimmi (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014