Nenormálny blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Máj 2012

Toho mesiaca pobavili ľudí nejaké tie dôležité rošády dôležitých prezidentov. Tak napríklad frantíci si budú zvykať na socialistu Hollanda, od ktorého všetci čakajú nové socialistické smerovanie Európy, rusi tam zas majú Putina, od ktorého už nikto nič nečaká, lebo všetci sú už naňho zvyknutý a srbom sa zmenil prezident tiež, ale to vlastne nikoho okrem srbov samých asi nezaujíma. Akurát v tej Sírii nechce prezident Asad ani zaboha odstúpiť a po výbuchoch v Damasku, či masakry v Hule, kde boli popravené i deti, či už vládnymi jednotkami, alebo akože povstalcami, začína západný svet špekulovať, že humanitne zbombardovať Sýriu by nemusel byť až tak blbý nápad. Akurát rusom či číňanom sa to moc nelúbi a furt do toho kecajú. No ale aj inde podaktorí idioti riešili premnoženie planéty svojskými metódami. V Jemene sa vyhodil do vzduchu volajaký magor a zarvalo tam 96 vojakov, vo Fínsku strieľal nejaký blbec do ľudí a v Taliansku niekto odpálil pred dievčenskou školou nálož, čo neprežila jedna študentka. Chudáci taliani si však toho užili viac. Hneď potom totiž oplakávali svojich blížnych zahynuvších pri zemetraseniach, ktoré na viac dní zamestnali toten Apeninský poloostrov.
Takže nám na Slovensku je vlastne ešte dobre. Síce aj tu zas nejaký skíni zmlátili zopár maďarov, ale inak sa v médiách písalo hlavne o politikoch. Teda ak si odmyslíme bulvár, šport, či časopisy špecifického zamerania... no skrátka ujo Čaplovič chce sprísniť prijímanie žiakov na gymnáziá, aby sa podaktorým ušli aj vykapíňajúce učilištia, na Richtera sa vytiahlo nejaké to plagiátorstvo, pričom Fico sa ho zastal tým svojim tradičným vyhlásením o absolútnej dôvere, Spišiaka čoby šéfa policajtov nahradil volajaký Gašpar a Zvolenská už stihla odvolať riaditeľov 17-tich nemocníc. Inak chce pán premiér z tendrov automaticky odstraňovať najdrahšie a najlacnejšie ponuky. zháňa prachy na diaľnice, ale nejak mu to nevychádza, tak chce skresať DSS-ky, o ktorých furt tvrdí, že je to aj tak len odrb, alebo sníva o štátnej banke, bo tie svine komerčné chcú celkom nečakane obísť vyššie dane vyššími poplatkami. No a keď už hovoríme o vyšších daniach pre bohatých, sudcovia a politici si celí zhrození uvedomili, že do tejto skupinky patria aj oni a tak sa špekuluje o výnimke, bo takých dôležitých ľudí predsa zdaniť nemôžeme. Pánom poslancom sa nelúbila ani tá kamera v parlamente, ktorú odstránili so slovami, že špehovanie pri práci je nedôstojné. Čo majú potom hovoriť tie chúďatká ženy z istého podniku v Hencovciach, ktorý ich špízoval aj na wéckach, či tam náhodou niečo nekradnú. Poslanec Kuffa z OľANa riešil iný problém. Nejako sa prekecol o tom, že homosexuáli sú choré chúďatká, ktorým treba podať pomocnú ruku a tak sa mu to snažil ujo Poliačik zo SaSky, či samotný homosexuáli vysvetliť. Potápajúca sa SDKÚ si zvolila za šéfa Freša, ktorý sa hneď ospravedlňoval Radičovej za pád vlády, a z KDH sa odštiepil Lipšic so Žitňanskou.
Inak sa v EÚ furt premieľali gréci. Akosi nikto nevie, čo s nimi. Vyraziť ich z Eurozóny sa nikomu nechce, ale už aj nemcom pomaličky dochádza trpezlivosť. Počasie je tiež také všelijaké, teploty lámu rekordy na oboch stranách stupnice, ale traja prezidenti vyšegradskej štvorky sa aj tak stretli vo Vysokých Tatrách, kde rozoberali Jaltský summit, ktorý bol aj tak kvôli Timošenkovej zrušený. Teda on bol zrušený po bojkote viacerých účastníkov, lebo s chuderkou Timošenkovou sa vraj nezaobchádza tak, ako by sa malo.
Ou... a skoro som zabudol, slovenský hokejisti to na majstrovstvách v Helsinkách natreli čechom a domov sa vrátili s čímsi strieborným. Ale chleba preto nezlacnel, takže to hádam ani nestojí za zmienku. A keď už spomíname čechov, tí majú teraz iné starosti. Istý David Rath, nezávislý poslanec a doktor v jednej osobe vyfasoval ako darček krabičku veľmi drahého vína. Slopať sa to nedalo, malo to hodnotu 7 miliónov a ďalších tridsať mu našli pod podlahou. Hmmm... teda ja som také šťastie na víno ešte nemal.

Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

  1. koment
    srand je to dobre
    publikované: 06.06.2012 10:04:16 | autor: dodo13497 (e-mail, web, autorizovaný)
  2. nenormalny,
    opat vyborne,diky:-)
    publikované: 17.06.2012 15:07:08 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014