Nenormálny blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Máj 2013

Svet sa zbláznil a je to čím ďalej horšie. Počasie je už úplne šibnuté a čo vyvádza naša vláda taktiež nemá obdobu. Tak napríklad chodci budú musieť povinne reflexne žiariť kvôli slepím vodičom, a to aj taký, ktorý sa pri prechádzaní cez cestu správajú zodpovedne a krikľavo žiariť zrovna moc nechcú. Alebo tá sranda so zákazom výkupu kovového bordelu fyzickými osobami, lebo páni poslanci si zrazu spomenuli na chudákov spadnutých do jám po krádeži poklopov. Mnohým ľuďom sa to nepáčilo, ale ako na zavolanie pár dní po tom z volajakého dvora volajaký zlodeji šlohli hovadsky drahý medicínsky prístroj a hodlali ho spoplatniť v zberných surovinách. Ale na druhej strane je to pochopiteľné, predsalen sa lepšie zarába na riešení dôsledkov ako na riešení príčin a treba tú kolabujúcu ekonomiku nejak naštartovať, no nie? Tým aktivita našich zákonodarcov však zďaleka nekončí. Taký Kaliňák mal super nápad, že každý, kto opustí domovinu slovenskú na viac ako 90 dní, musí túto skutočnosť oznámiť patričným orgánom, ako aj miesto, kam mu má chodiť napríklad predvolanie na súd a tak. SaS chce pre zmenu odstúpenie predsedníčky ústavného súdu. Ono teta Macejková podstúpila ďalej volajaký spis týkajúci sa Čentéša a to vraj nemala robiť. Aby Gašpi zachránil situáciu, podpísal volajakú novelu o ústavnom súde, čo by malo vyriešiť patovú situáciu v súdnictve ohľadom nešťastného Joža Čentéša. No a na koniec mesiaca si pre nás vláda pripravila špekuláciu spoplatniť turistické akcie, čo mnohých turistov dosť nasralo. Akoby to nestačilo, ešte sa ozvali aj potomkovia slávneho Baťu, ktorý chcú... prachy. Teda dosť veľa prachov ako odškodné za znárodnenie v časoch dávno minulých a údajne sa už v podobnom zmysle súdia aj s bratmi čechmi.
Banská Bystrica si užila srandu so stavaním májov. Prvý jej tam postavil ujo Kaník, ale Robovi sa to nelúbilo, lebo na tom istom fleku si chcel postaviť svoj máj aj on. Takže dal ten Kaníkov spíliť, postavil si tam vlastný a Ľudo musel ten svoj vztýčiť inde. V Blave pre zmenu maďarskému expremiérovi Bajnaiovi ukradli auto, keď bol pozrieť svojich kamošov z Mostu, Janko Slota sa možno taktiež vracal od nejakých kamošov, keď ho nadžubaného chytili policajti, ale keďže odmietol fúkať, vraj ani nadžubaný nebol. Ono aj taký český Zeman často pôsobí pripitým dojmom, ale údajne pri otváraní kráľovských klenotov bol len nachcípaný.
Vo svete to nie je o nič lepšie. Briti sú naštvaný na moslimov, lebo nejaký fanatici im tam mačetami zavraždili vojaka. V Paríži si to tiež odniesol nejaký vojak rukou dajakého afričana a vo Washingtone chytili amíka, ktorý v Brne zavraždil štyroch ľudí a poslal o tom esemesku priateľke. Švédi si taktiež užili svoje, keď im tam mladí imigranti niekoľko nocí robili bordel. Taktiež sa vyskytlo zopár vlakových nešťastí. V Belgicku sa vykoľajil vlak vezúci nejaké toxické svinstvo, podobne aj v americkom Marylande, kde to naviac poriadne rachlo. U nás sa akurát vykoľajil vlak v Poprade, keď sa ho pokúšali dostať do depa. Amerika si užila aj hovadské tornádo, ktoré sa prehnalo Oklahomou, zanechalo obraz skazy a v ňom cez dvadsať mŕtvych. U nás sa zas Rožňavou prehnala prietrž mračien, ktorá vytopila domy. Po všetkých týchto správach pôsobí odklepnutie teplých manželstiev vo Francúzsku vlastne docela normálne a to, že nám na hokejových majstrovstvách na začiatku dodžubali hymnu tiež nestojí za reč.

Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014