Nenormálny blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

November 2010

Slovensko sa môže pochváliť novým národným športom a tým je vyťahovanie tajných nahrávok na súpera. Tentoraz bol na ťahu Fico, ktorý sa pochlapil fakt historickým skvostom s hlasom samotného Dzurindu, ktorý údajne potvrdzuje korupciu v strane. Ale keďže nahrávka mala 11 rokov, polícia brala skutok ako premlčaný a ďalej sa tým nezapodievala. Zapodievať sa však musela právnikom Valkom, ktorého odbachli priamo v jeho vilke v Limbachu, a keďže pán Valko bol zainteresovaný v mnohých veciach pánov najvyšších, tak bežný slovák môže akurát tak špekulovať, kto, prečo a o koľkej, ale inak nemá šancu zistiť o čo tam vlastne šlo.
Koalícia okrem toho riešila generálneho prokurátora, pričom sa ani zaboha nevedela dohodnúť kto je na to ten pravý. Poniektorým moc nevadil ani súčasný Trnka, čo tetu Radičovú tak nasralo, že spomenula i vlastné odstúpenie. Sulíkovci si na tajnom hlasovaní pre zmenu fotili hlasovacie lístky, no ale koncom mesiaca vyplávalo na svetlo sveta meno istého Joža Čentéša, ktorý by údajne mohol mať šancu.
Poslednou veľkou politickou udalosťou boli samozrejme komunálne voľby. Fico sa zastrájal, že chce dostať Blavu a Košice, čo mu nakoniec sčasti vyšlo, keď v Košicoch vyhral starý známy Raši a v Blave nezávislý, ale zato ľavičiar Ftáčnik. Náš náhodne mysliaci Gašparovič zas riešil prezidentskú vilu, ktorú sa mu snažia predať hoci v nej ani nebýva a vyhráža sa kvôli tomu nepodpísaním rozpočtu. No a na diaľnici medzi Bratislavou a Trnavou sa fičí už len 110-tkov.
Inak svet funguje zväčša po starom. Tak napríklad na Slovensku sa zasa objavilo nejaké to pokazené mäso, v starom dobrom Bagdade to zasa búchalo a nemeckí aktivisti si líhali pred vlak vezúci radioaktívny bordel z Francie do rodného Nemecka. Ono v skutočnosti ten bordel bol z nemeckých atomoviek a frantíci im ho iba spracovali, ale aktivisti sa vrhali pred vlak aj tak. V Rusku zas zmlátili nejakého reportéra Kašina, a keďže to chlapík neprežil, poskytol zopár ľuďom dôvod poukazovať na úroveň demokracie v Rusku. Zato tá americká demokracia musí riešiť zapeklitý problém. Istý Julian Assange prostredníctvom tej svojej WikiLeaks začal vo veľkom uverejňovať tajné hlásenia amerických diplomatov, takže sa dozvedáme i také tajné pikošky, že Putin je alfa samcom alebo že vojnu proti Iránu chcú vlastne saudskí arabi. Otázkou ostáva, kto chce vojnu medzi Kóreami, pretože tá Severná si zrazu zmyslela, že tá Južná ju provokuje a tak odpovedala útokom, pri ktorom si to odniesli dvaja juhokórejský vojaci. Južná Kórea sa samozrejme naštvala a spolu s amíkmi provokovala vojenskými manévrami naďalej. V tejto napätej situácii sa americká teta Palinová prekecla a označila v telke severokórejcov za amerických spojencov, pri ktorých bude USA verne stáť. A kontroverzný večierok na rakúskom veľvyslanectve vo Washingtone mohol upadať do zabudnutia. I keď tam šlo len o to, že usporiadateľ oficiálneho večierku vymenil tradičný valčík za liberálne go-go tanečnice. Liberálnosť sa tlačí už aj na chudáka pápeža, ktorý sa dotrepal do Španielska vysvätiť dom boží a robili mu pritom spoločnosť bozkávajúci sa gayovia a lesbičky. Asi sa mal radšej dotrepať do Poľska, v ktorom si poliaci postavili najväčšieho Ježiša na svete.

Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

  1. sqele
    ako vzdy bohovsky vystihnute toto:a keďže pán Valko bol zainteresovaný v mnohých veciach pánov najvyšších, tak bežný slovák môže akurát tak špekulovať, kto, prečo a o koľkej, ale inak nemá šancu zistiť o čo tam vlastne šlo.
    publikované: 02.12.2010 21:47:12 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014