Nenormálny blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

September 2012

Začiatok školského roku trošku poznačil štrajk učiteľov, ktorí si chceli vydupať vyššie platy, ale keďže peňazí vraj nieto a platy sa nezvýšili ani lekárom či sestričkám, učitelia predsa nemohli byť výnimkou. Ale nielen peňazí nieto. V Čechách vypukla taká metylalkoholová aféra, že aj toho chlastu bolo pomenej. Do konca mesiaca na otravu zarvalo skoro 30 ľudí, mnoho ich bolo priotrávených a tak bratom čechom neostávalo, len vyhlásiť prohibíciu. Na Slovensku bola prohibícia na český alkohol vyhlásená tiež a z obchodov zmizlo množstvo fliaš. Isté je, že mnoho ľudí z toho nadšených moc nebolo a ani divá sviňa nevie, koľko takto vylepšených fliaš je ešte v obehu. Inak celkovo o rôzne nehody nebola núdza. V Senci sa utopili dve deti, v košickom domove dôchodcov našli umretú starenku po troch dňoch a v Bratislave sa našlo v jednom byte dieťa, ktoré bolo zavraždené pred troma rokmi, čo naše drahé úrady nijak extra nevzrušovalo. No ale hlavná vec, že Matovič vysypal na Poliačika striekačky, SaS chce v ústave nahradiť národ občanmi a Kaliňák predniesol správu o stave vyšetrovania gorily, pričom z neho vypadlo, že aj tak nebol nikto obvinený. A tak slovač môže byť rada, že sa bude podieľať na záchrane zadĺžených španielskych bánk, vďaka čomu sa budeme musieť zasa zadĺžiť. Asi nemá zmysel hľadať v tom nejakú logiku, to skôr logicky pôsobí úvaha poslanca Hlinu nad povinnými čipmi v autách, ktoré nás v budúcnosti budú vraj špicľovať. Ešte sa rozoberali vernostné zľavy v lekárňach, že či je to vôbec na niečo dobré a či to netreba zakázať. Aby sme ešte dorazili domáce udalosti, treba spomenúť nešťastne prepustené šičky zo Slotexu, ktorým Fico sľúbil pomoc, že Kotleba si chcel odpratať chatrče zo svojho pozemku, ale policajti mu tam nepustili pomocníkov a že v Tatrách si to odnieslo zopár turistov.
Ak by si slovenský politici chceli vziať nejaký príklad, ako na seba upútať aj inak, tak stačí sa pozrieť na alfa samca Putina, ktorý na rogale ukazoval sťahovavým vtákom cestu. Inak sa v Rusku, ale vlastne aj všade vo svete pretriasal prípad pankeriek Pussy Riot, ktoré sa preslávili nežiadaným koncertom v istom moskovskom chráme, za čo im hrozí basa. Západoliberálne orientovaní a dajaké tie celebrity to považujú za slobodu slova, bo tam nadávali na Putina, no a ostatní to berú ako výtržnosť v kostole a nechápu, koho tým chceli oné dievčatá akože nasrať. Slobodou slova sa prejavil aj istý tvorca filmu Nevinnosť moslimov, pričom ani sami herci netušili, v čom vlastne hrajú, lebo nakoniec boli predabovaní do finálnej podoby. Takáto sloboda stála život chudáka amerického veľvyslanca v Lýbii a frantíci ako odvetu opäť uverejnili karikatúry proroka. Akurát potom preventívne pozatvárali svoje ambasády, aby ich veľvyslanci nenasledovali toho amerického. V Iráne zasa nechce ani zaboha zapršať a Ahmadínedžád preto obvinil západ, že mu kradne mraky. Pravda, v západnej Európe napršalo viac ako je zdravé, ale ak by mali tú moc, tak by s radosťou poslali nejaké tie mraky na Irán, bo s povodňami to tiež nie je to pravé orechové. Európska únia zas rieši také hovadiny ako kvóty pre ženy v dozorných radách, Japonsko a Čína sa sporia pre dajaké ostrovy, pod ktorými by mohla byť ropa a v pakistanskej továrni pri požiari zarvalo 260 ľudí. Vo Francúzsku akýsi atentátnik pripravil o život britskú rodinku irackého pôvodu a jedného cyklistu, ktorý bol zrejme len v blbú dobu na blbom mieste. Masaker prežili dve malé dcérky, ktorým len môžme zaželať, aby sa z toho rýchlo spamätali a už ich nič tak hrozného nepostihlo. Aby sme skončili niečím veselším, tak tu máme atentát aj na uja prezidenta Klausa, ktorý to našťastie prežil, aj keď nie kvôli promptnej ochranke, ktorá vlastne vôbec promptná nebola, ale kvôli tomu, že atentátnik pálil pištoľkou s plastovými guličkami.

Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014