Nenormálny blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Október 2012

Jeseň a zhoršené počasie zrejme prilákali k televíznym debničkám viacero ľudí, z ktorých boli podaktorí zdesený vulgárnosťou údajne najsledovanejších relácií komerčných televízií. Vznikla preto iniciatíva dotlačiť Markízu a Jojku, aby tie priblblé reality show presunuli na noc a v hlavnom vysielacom čase dávali aj niečo hodnotnejšie. Ono vulgárnu reality show pripomína i naša politická scéna, hoci nadávok tam lieta pomenej. Tak napríklad sa riešili registrované partnerstvá našich teplejších spoluobčanov, ktoré vyvrcholili hádkou okolo dajakej dúhovej vlajky uviazanej na parlamentnom rečníckom pulte, zasa sa raz špekulovalo zrušiť nedeľný predaj a pravica hľadala ďalšiu populárnu tvár, ktorá by ju vytiahla z politického bahna, do ktorého sa svojou nejednotnosťou dostala. Teta Radičová síce v prezidentských prieskumoch valcuje aj uja Fica, ale zdá sa, že Ivetka s politikou už nadobro sekla, takže pravičiari si musia nájsť niekoho iného. Tak napríklad aktuálne populárny ujo Bezák by mohol pomôcť. Ujo Fico ale tiež o nejaké prezidentovanie nestojí, bo potom by musel riešiť i také zapeklité problémy, ako konečne po roku a pol rozhodnúť, či Čentéša vymenovať do funkcie generálneho prokurátora, alebo si vymyslieť nejaké dôvody, prečo ho nevymenovať. A pán Fico na niečo také nemá čas, lebo musí vysvetľovať štrajkuchtivým učiteľom, že štrajkovanie by im aj tak nepomohlo.
Aby sme neboli na politikov zas taký zlý, tak treba spomenúť, že si v rámci solidarity zmrazili platy a poslanec Hlina v Bratislave rozdával múku. Keď už je reč o Hlinovi, tak ten sa rozhodol opustiť rady OĽaNO, lebo sa mu nepáčilo že ho Igi uráža. Aj taký Harabin opäť zažiaril, keď vysúdil 150 litrov od generálnej prokuratúry (teda v konečnom dôsledku od daňových poplatníkov) za to, že unikol ten telefonát s mafiánom Sadikim, ktorého krátko predtým zatkli v Kosove. Najväčšie hovadiny ale stváral ten akože zväz autorský zvaný SOZA. Ich vyhlásenia o tom, že by mali vyberať prachy aj za také akcie ako sú stužkové či pohreby alebo poplatky za mobily, proti nej stavia čoraz väčšie množstvo ľudí. Veľký boss Repčík, ktorého karikatúry sa v tlači začali pravidelne objavovať, nakoniec odstúpil z rodinných dôvodov. Napokon spomenieme i našu pani europoslankyňu Beňovú, ktorá príslušníkov Pochodu slušných ľudí zorganizovanou pánom Dobrovodského označila za extrémistov a nazvala hajzlami. Teda je pravdou, že na osude chudáka Dobrovodského si prihrievajú polievočku Kotlebovci, ale pani Beňová by mala vedieť, že extrémne správanie je prirodzenou reakciou každého živého tvora, ktorý bol i nie vlastnou vinou zahnaný do kúta.
Inak mnoho ľudí na svete kukalo televízne duely Obamu a Romneyho, ktorí zatiaľ docela vyrovnane súperia o tú pohodlnú stoličku v bielom dome. Medzitým sa o trochu zábavy postaral istý Felix Baumgartner, ktorý si vyskúšal voľný pád nadzvukovou rýchlosťou, vďaka čomu skákal z rekordnej výšky a koncom mesiaca amíkov z predvolebného šialenstva vytrhol hurikán Sandy, ktorý sa zrovna nad New Yorkom zrazil s nejakými studenými búrkami a zanechal v oblasti pekný bordel. Len je otázne, či budú chcieť vedci vôbec predpovedať ďalšie katastrofy, nakoľko taliansky súd odsúdil nejakých vedátorov za to, že blbo predpovedali zemetrasenie pred nejakým tým rokom. Treba si vziať príklad zo samotnej EÚ, ktorá dostala nobelovku za mier zrejme podľa hesla - kto nič nerobí, ten nič nepokazí a zasluhuje odmenu.
U nás akurát trochu nasnežilo, v Púchove rachla nádrž s kyselinou, v Detvianskom paneláku rachla bomba v štýle mafiánskeho vybavovania účtov, nakoľko si to odniesla serverovňa prevádzkovaná istými chlapíkmi a napokon sa nám v Blave zrazili dva vlaky, čo spôsobilo pekný chaos v doprave. Najhoršie dopadol chudák rušňovodič, ktorý to zozadu narval do ďalšieho osobáku naštastie končiaceho lokomotívou. No a češi si v krajských a senátnych voľbách volia komunistov a sociálnych demokratov, aby si užili tiež nejakú tú ľavicovú srandu.

Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

  1. dik
    za clanky:-)
    publikované: 08.11.2012 14:53:32 | autor: bonnie (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014