Nenormálny blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

December 2011

Tak, a už šlo do tuhého. Kvôli hromadným výpovediam lekárov bol na Slovensku vyhlásený krízový stav, ktorý vypovedaní doktori riešili záhadným hromadným ochorením. Nemocnice padajú na hubu, lekársky odborársky predák prirovnáva zahraničnú lekársku pomoc k okupácii v 68-om a poslanci friško uzákoňujú väzenie za ignoráciu krízového stavu. Ono, krízový stav nakoniec pominul, väčšina lekárov sa vrátila do práce, ale stále to bolo tak nejak nahnuté. Doktorom sa furt nelúbi, že sa neruší transformácia nemocníc na akciovky napriek tvrdeniam koalície o zbytočnosti niečo rušiť, keď tu od marca aj tak máme novú vládu a dovtedy sa aj tak nič transformovať nebude.
Veru, pomaly sa nám tu rozbieha predvolebná kampaň. Matovič predstavil kandidátku obyčajných ľudí a pri rómskom kandidátovi sa temer rozplakal, na Noriku Mojsejovú podal niekto žalobu za volajaké podvody a začala sa rozpitvávať nejaká akcia Gorila, ktorá vraj poukazuje na prepojenie Penty s SDKÚ. Dokonca aj Horkýže slíže sa nám začali trepať do parlamentu, ale nakoniec priznali, že si z toho všetkého len robili prdel.
V Rusku sa parlamentné voľby už konali, vyhralo to Putinovo Jednotné Rusko, ale Vladko bol na Vianoce aj tak obšťastnený nejakými opozičnými demonštráciami. Opozične a s vytaseným poprsím sa demonštrovalo aj na Ukrajine ako to tam býva takým milým zvykom, izraelského prezidenta pre zmenu vytopilo a konal sa tiež volajaký eurosummit, na ktorom Merkelová špekulovala spojiť fiškálnu politiku eurozóny, z čoho hlavne angláni neboli moc nadšený. Čo je kríza už spoznali aj nóri, ktorým pred Vianocami chýbalo maslo a nemali z čoho piecť vianočné koláčiky. Ale i tak tentoraz dopadli lepšie ako belgičania, po ktorých v Liège nejaký debil hádzal granáty a strieľal po ľuďoch len preto, že sa bál vypočúvania na polícii, alebo sýrčania, ktorým sa v Damašku niekto odpálil a zobral zo sebou 30 ľudí. Človek sa jednoducho musí spýtať, čo sakra robia všetci tí rytieri rádu Jed  - ochrancovia mieru a spravodlivosti v Galaxii, ktorých je podľa sčítania viac ako rómov v Čechách, keď si neporadia ani s jednou blbou planétou. No a to ešte nespomínam špicľovanie ľudí chytrými mobilmi firmou Carrier IQ, že maďarom do Dunaja uniklo volajaké svinstvo a svet opustili dvaja veľký politici, Havlovie Vašek a severokórejský Kim Čong-il. No ale na toho miesto hneď nastúpil jeho syn Kim Čong-un, ktorý hodlá pokračovať v šľapajach svojho ocka v boji proti zlým imperialistom. Akurát toho nášho federatívneho exprezidenta nemá kto nahradiť a tak si ho aspoň uctili svetové elity a život išiel ďalej.
Na Slovensku ešte Fico pomohol schváliť rozpočet, ktorý sa mu síce nelúbi, ale vraj lepší zlý, ako žiaden, Spišiak sa pochválil, že prekazil volajakým dôchodcom kšeft s jadrovým materiálom a konečne si médiá všimli, že sa ťaží z našich lesov akosi veľa dreva. A ešte aj tá zima je tak nejak na chuja. Nejaký poprašok na Vianoce aj padol, no ale to bolo tak všetko.

Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

  1. nenormálny blog/čík
    no a ešte treba pripomenúť uja Gašparkoviča, ktorý nechce ukrivdiť tým v parlamente a v ostatnom prejave, alebo už novoročnom, priznal, že všetci majú právo dožadovať sa svojich sociálnych potrieba že sa im bude musieť vyhovieť. Do čerta! Ako to že to aj tí parlamentní nevedia?
    publikované: 04.01.2012 10:06:52 | autor: ach jaj (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014