Nenormálny blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Január 2014

Tak na Ukrajine sa znovu rozpútalo peklo. Len je otázkou, či to nazvať demonštráciami, keďže to skôr vyzerá na revolúciu, v ktorej radikálni opozičníci berú útokom ústredie polície, strieľa sa tam a v médiách sa objavujú akčné obrázky dymiacehosa Kyjeva. Dokonca odstúpil aj premiér, ale demonštrantom je volajaký premiér ukradnutý, hlavne chcú zosadiť Janukoviča, žiadajú prepustenie Tymošenkovej a celkovo vraj bojujú za slobodu Ukrajiny. Ale Janukovič proste odstúpiť nechce a tak aby si trošku napravil imidž, amnestoval volajakých demonštrantov. Bude mu to však asi tak platné, ako Kotlebov otvorený dopis, v ktorom mu radí, nech sa nevzdáva a hlavne nech sa netrepe do EÚ. Ostatní politici trepú len čosi o vzájomnej komunikácii, ale ich slová vlastne majú podobný účinok, ako Kotlebov dopis a teda žiadny.
Inak celkovo pracovná náplň politikov je len trepať a nič poriadne nerobiť. Takým najlepším slovenským príkladom je ujo Fico, ktorý chcel uchmatnúť kádehákom kresťansky naladených voličov a tak trepal čosi o birmovke, hoci členstvom v káesčé, kde sa pre zmenu urobil veľkým ateistom, sa pochváliť nechcel. A tak si smeráci radšej odhlasovali zákaz vstupu novinárov do viacerých priestorov parlamentu, aby od nich nedostávali podobne blbé otázky. Ale možno to mysleli dobre a akurát nechcú, aby nejaký novinárik dostal po hube od podguráženého poslanca. Samozrejme chrániť treba aj bežného občana, takže v uliciach vraj uvidíme viac policajtov a budeme tak ďalším krôčkom bližšie k policajnému štátu. Na cestách by sme však mali vidieť policajtov menej, lebo sa začali používať takzvané neviditeľné radary a pokuta by hriešnikom už mala chodiť poštou. Aby toho nebolo málo, zasa sa na svetlo božie vytiahla tá naša Hedviga, HZDS oficiálne zaniklo, pričom jeho členovia hneď zakladajú stranu novú podľa hesla: dajme hovnu nový obal a snáď to niekto kúpi, objavil sa ďalší predražený štátny web a Penta vyhrala súd so štátom ohľadom teplární. Štát sa síce tvrári, že sa ešte odvolá, ale aj tak to v konečnom dôsledku zacvakajú obyčajný smrteľníci. Preto niet sa čo čudovať, že ľuďom honosný ples v opere pekne kole oči a to hlavne po tom, čo svet obletela správa, že polovicu svetového majetku vlastní nejakých 85 ľudí.
Rusi to majú zatiaľ na saláme, lebo sa veľkolepo pripravujú na olympiádu v Soči a podľa toho, čo ich všetka tá sranda bude stáť, musí rozmýšľajúci človek spochybniť duševné zdravie nášho premiéra, ktorý sa nevzdáva svojho sna o olympijských hrách u nás. Francúzsky Hollande zas dostal kopačky od partnerky, ktorá sa nervovo zrútila po tom, ako mu prišli na milenku, i keď to aspoň pôsobí tak echt francúzsky. Zato lotyši začali platiť eurom, palestínskeho veľvyslanca v Prahe zabil trezor, ktorý vybuchol pri otváraní a amíci s kanaďanmi zápasili s rekordnou zimou. Mali tam fakt väčšiu kosu ako na Alijaške, hoc v našich končinách normálna zima dorazila až v posledný týždeň a celkovo bolo teplo jak sviňa. Oveľa väčšie teplo si užívali tenistky v Austrálii, kde sa naša Cibulková dopracovala do finále, a tam potom odrovnala volajaká číňanka. No aspoň na niekoho môžeme byť hrdý. Možno by sme mali byť hrdý i na uja Harabína, ktorý sa dotrepal do Číny, aby im tam visvetlil, ako sa reformuje justícia. Urobil tak po tom, čo na Slovensko dorazili poslední väzni z Guantanáma, volajaký ujguri, o ktorých Čína hovorí, že sú to vlastne teroristi.
Ešte v skratke treba spomenúť, že v Česku Zeman vymenoval Sobotkovu vládu, ale keďže so Sobotkom až taký kamarát neni, tak ho zdžubal za volajaké chyby, u nás bude Swan štvrtým mobilným operátorom, strieľalo sa ako v Trenčíne, tak aj pri lúpežnom prepadnutí klenotníctva v Blave, čo sa nezaobišlo bez obetí a nad Piešťanmi sa zosunula pôda na cestu do Hlohovca. Starý ujo Gašpi ešte dva krát k sebe pozval kontroverzného Kotlebu. V prvom prípade šlo o párty pre županov, a druhý krát bol pri štátnych vyznamenaniach, čo bolo obzvlášť vtipné, nakoľko medzi vyznamenanými boli i protifašistický bojovníci.

Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

  1. výborný sumár
    ==zakladajú stranu novú podľa hesla: dajme hovnu nový obal a snáď to niekto kúpi,===bingo....toto je najkrajšia veta, ktorú som v poslednom čase počula na inováciu obalov, pardon strán!!!!!!!!!!!
    ==musí rozmýšľajúci človek spochybniť duševné zdravie nášho premiéra, ktorý sa nevzdáva svojho sna o olympijských hrách u nás.== no ve´d sa mu akosi nedarí zapojiť aj ostatných do relácie: Snívajte s nami. Si neviem predstaviť, aká blamáž by to pre SK bola, keby sa vydarila taká tuhá zima ako je....no asi by sme postavili jednorázové haly, ochladzovali ich dusíkom, aby sme aspoň technický sneh vyrobili a vydržal by. To by bol asi pre Slovensko ten povestný klinec do rakvy, keby sa mu fickovi podarilo
    publikované: 09.02.2014 19:25:08 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014