Nenormálny blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Marec 2012

Samozrejme najväčšou udalosťou otriasajúcou Slovenskom boli predčasné voľby, za ktoré vlastne mohla teta Radičová, lebo spojila dôveru s eurovalom, alebo SDKÚ, ktoré tetu Radičovú do toho tlačilo, alebo Sulíkovci, ktorí euroval s dôverou odmietli alebo... no, to už je vlastne jedno. Terazky nám bude vládnuť jediný a nenahraditeľný Smer a mnohý veria, že to tak bude lepšie. A chudák Dzurinda do poslednej chvíle veril, že to nebude tak úplný prúser. Dokonca tá jeho SDKÚ posielala letáčky aj mŕtvym, no tí sa zrejme na voľby vykašľali a nechali Mikiho v štychu. Môžu byť radi, že sa vôbec dostali do parlamentu na rozdiel od autobusára Slotu, či nestarnúceho Mečiara. Voličov napriek najdrahšej kampani neohúrilo ani 99%. Ale taký ujo Matovič to docela vyhral. Tradične sa šupol na posledné miesto kandidátky a i teraz mu to vyšlo. Jeho neobyčajne Obyčajný ľudia skončili na peknom treťom mieste hneď za kádehákmi a zanechali za sebou okrem Dzurindovcov aj Bugyho Most, či Sulíkovu SaS.
Súdruh Fico si vymoženosti pohodlnej nadpolovičnej väčšiny doslova vychutnával. Keďže si to mohol dovoliť, ihneď si začal budovať image a charakter pána dobrotivého a veľkorysého, keď sa celkom zbytočne ale predsa postretával s ostatnými, či predhodil im kosti v podobe nejakých tých predsedníctiev a s potešením sledoval, ako sa o ne budúca opozícia tlčie. Do vlády sa nám vracajú starý známy, ako Kaliňák, Počiatek, Jahnátek a ďalší. No skrátka pre J&T začínajú opäť svetlé časy a aby ani Penta neprišla skrátka, tak zdravotníctvo prischlo nejakej penťáčke Zvolenskej. Začínam si myslieť, že politické strany sú na Slovensku prežitkom a nabudúce by sme mohli voliť rovno finančné skupiny, či úspešných veľkopodnikateľov. Veď aj vyšetrovanie Gorily naberá vcelku vtipne na obrátkach. Tak napríklad sa do hry ako prvý obžalovaný dostal pekne vybúraný Palo Rusko, ktorý na Gorilu údajne upozorňoval medzi prvými a taký Haščák z Penty sa tiež ukázal ako humorista, keď chcel zažalovať Facebook či Websupport len preto, že ľudia dávajú na net veci, ktoré sa mu neveľmi páčia.
S Robom na čele sa samozrejme vracajú do módy i také pekné reči, ako že treba zdaniť banky a bohatých, čo v praxi znamená, že sa najskôr môžme tešiť na vyššie bankové poplatky a odserú si to napokon aj tak len obyčajný ľudia s malým o. Čo už je drahé jak hovado je benzín a nevypadá to, že by to malo v dohľadnej dobe zmeniť k lepšiemu. A keď k tomu prirátame ďalšie rekordné sucho, tak sa máme na čo tešiť.
No ale aby sme sa nemotali len okolo politiky, tak treba napísať, že v Novákoch rachol volajaký vadný granát, čo si bohužiaľ odniesol jeden zamestnanec a ďalšieho zamestnanca stála život šichta v bani v Čárách. Okrem toho sme tu mali dve vraždy žien ich partnermi, z čoho mala prúser polícia, lebo obe sa sťažovali na týranie a políciou to ani nehlo. Ešte k tomu nám zhorel Krásnohorský kaštieľ, bo decká z blízkej osady tam odhodili cigaretku, do obchodov sa dostala lacná soľ z Poľska pôvodne určená k posypu ciest a poštári boli nútení nútiť našich dôchodcov založiť si účet v Poštovej banke, aby sami neboli ukrátený na mzde.
Vo svete to bola oproti Slovensku nuda. Aj v Rusku mali voľby, ibaže prezidentské a čuduj sa svete, vyhralo to zas Putin. Maďarskému prezidentovi Schmittovi furt nedajú pokoj s tým jeho plagiátorstvom, a on kvôli tomu ani bohovi nechce odstúpiť. No a vo Švajčiarsku sa v tunely vybúral nejaký bus vezúci detičky z lyžovačky, čo bolo obzvlášť smutné. Najviac pozornosti sa však ušlo nejakému afgáncovi, ktorý vo Francúzsku postrieľal nejakých ľudí a po zabarikádovaní a dramatickom obliehaní ho napokon predsalen skolili.

Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

  1. dik za
    marec,nenormalny,moooc pekne si vystihol najma toto:"Začínam si myslieť, že politické strany sú na Slovensku prežitkom a nabudúce by sme mohli voliť rovno finančné skupiny, či úspešných veľkopodnikateľov."ťapi ťap:-), to by bolo hned prehladnejsie aj pre blbych...
    publikované: 05.04.2012 20:32:44 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014