Nenormálny blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

December 2012

Poniektorí ľudia na svete boli hlboko presvedčení, že volajakí dávno vyhynulí Mayovia prišli s proroctvom o konci sveta, ktoré má padnúť na 21. deň tohto mesiaca. Lenže svet zas tvrdohlavo neskončil, nijaký psychopat ani upratovačka nestlačil také dôležité červené tlačítko a tak dvadsiateho prvého bol vlastne docela v pohode deň. Celkovo sa mesiac nevymykal bežným móresom, takže o konci sveta, alebo začiatku novej (lepšej) éry zrejme môžeme stále len snívať. Teda nie žeby sa nič neudialo. V Amerike sa zas našiel nejaký magor, ktorý zmasakroval 27 ľudí vrátane seba v jednej škole v Newtone. Keďže väčšina obetí boli deti, bolo to obzvlášť smutné a dojatý Obama sľúbil volajaké opatrenia. Asi mu nič iné neostávalo, lebo médiá sa rozpísali o šialených strelcoch, ktorých má USA predsalen viac ako ostatní.
V ostatnom svete to až také dramatické nebolo, teda ak si odmyslíme tie konce sveta, kde je to dramatické stále. Výnimkou môže byť Nemecko, kde sa zrazili dve menšie lietadlá, čo si vyžiadalo 7 nebožtíkov, alebo aj taká India, v ktorej nejaký chumaji znásilnili mladú indku, tá potom zomrela a výsledkom boli plné ulice nasratých indov. V Taliansku sa šoumen Berluscony znova derie k moci a sociálna politika pána Hollandeho vyháňa francúzskych pracháčov z krajiny. Najviac sa písalo o ujovi Depardieovi, ktorému sa nechcelo vlastenecky platiť 75-percentú daň a tak predal čo sa dalo a vybral sa do Belgicka. Ale nielen tam by ho vítali s otvorenou náručou. Trvalý pobyt mu ponúkal dokonca sám veľký Putin, či čečenský prezident Kadyrov, s ktorým je toten herec docela kamarát. A keď už sme spomenuli rusov, tak tí si odsúhlasili zákaz adopcie ruských sirôt amíkmi, čím amíkov dosť naštvali. No a nakoniec ešte spomeniem konferenciu o internete v Dubaji, ktorá sa konala kvôli tomu, že podaktorým krajinám sa nelúbi, že toten net nemajú tak celkom pod kontrolou a teda treba s tým volačo urobiť.
U nás šecko po starom. Síce sa furt píše o gorile, ale ako ktorýkoľvek prúser našich politických papalášov i tento akosi uniká do stratena. Trochu sa ešte džubalo do Trnku ohľadom bytovky Glance House a na Slovensko nám doviezli narkobaróna Sadikiho, ktorého chytili v Kosove. Učitelia sa furt handrkujú s vládou, dokonca špekulovali nevydať polročné vysvedčenia, ale to by vraj nebol najlepší nápad. Počiatek sa strašne chválil novým vlakovým poriadkom, hlavne vyzdvihoval fakt, že vlaky odteraz jazdia pekne v taktoch, takže sú ľahko zapamätateľné časy odchodov, ale ľuďom sú tie jeho takty ukradnuté, bo musia dlhšie čakať na prestupy. Ujovi Sulíkovi sa pre zmenu moc nechce dopredsedovať SaS-ke, vraj bez neho liberáli nemajú šancu ostať vo vláde, vládny Smer nám potom zrušil rovnú dépéháčku, takže v tom bude väčší bordel a Robo sa musel vyjadriť aj k prehratej arbitráži ohľadom zákazu zisku pre poisťovne, ktorá nás bude stáť 22 melónov. Svoj mediálny potenciál si vyskúšal aj slávny Vatikánom vykopnutý Bezák, ktorý sa nejak rozkecal a prezradil na cirkev všelijaké nepekné veci. Na záver ešte spomeniem herca Cinkotu, ktorého načapali s drogami a kamarátsky umelci zaň orodovali, aby ho nedajbože nešupli do basy a v Bratislave sa zrýpal žeriav aj o žeriavnikom, ktorému sa chvalabohu nič nestalo.

Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

  1. o5
    dik,nenormalny
    publikované: 07.01.2013 20:30:17 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014