Nenormálny blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Január 2017

Novoročnú žúrku v istanbulskom nočnom klube neprežilo 39 ľudí, keď si nejaký magor v kostýme santa klausa zastrieľal po prítomných. Niektorí dokonca naskákali do Bosporu, aby si zachránili kožu a keďže to bolo istým spôsobom pôsobivé, k zodpovednosti sa prihlásil islamský štát. Na Floride si na letisku zastrieľal ďalší magor, pričom zabil 5 ľudí a istý palestýnsky vodič sa inšpiroval tým z Berlína a v Izraeli zahlušil kamionom štyroch nešťastníkov. Viac nestihol, bo ho na mieste zastrelili. Blbo mohol skončiť aj let z Kanady do Mexika, v kokpite pred odletom totiž skolaboval slovenský pilot, ktorý asi na Silvestra zabudol, že má šichtu a trochu to s oslavou prehnal. Taliani to majú stále blbé. Na horský hotel im padla lavína a záchranári behom pár dní vytiahli 29 mŕtvych, 11 živých a 3 malé šteniatka. Okrem toho v Taliansku zavadil autobus s maďarskými školákmi o stĺp, začal horieť a nakoniec to neprežilo 16 osôb. Keďže šlo hlavne o školákov, v Maďarsku si urobili deň štátneho smútku. No ale podľa poniektorých najväčšou katastrofou je to, že sa Trump stal americkým prezidentom. Donald už vyfasoval povestný atomový kufrík, zložil prezidentský sľub a začal sa venovať sľubom, ktorými hustil do amíkov v rámci predvolebnej kampane. Takže Obamova reforma zdravotníctva to má nahnuté, program na prijímanie utečencov z moslimských krajín je zastavený, vedecká pospolitosť dostala zákaz publikovať katastrofické scenáre ohľadom globálneho otepľovania a chystá sa veľké zvyšovanie dovozných ciel s cieľom rozbehnúť americkú ekonomiku. Väčšina spomínaného tak nasrala rôznych aktivistov, že si vyslúžil státisícové demonštrácie vo viacerých amerických metropolách. Potom sa ešte písalo aj o Brexite, ktorý sa nejak vlečie a zomrel Cernan, čo bol posledný chlapík, ktorý sa prechádzal po Mesiaci. Toľko správy zo sveta.
Ale ani na Slovensku sme sa nenudili. Konečne sme si tu užili kosu jak sa na zimu patrí a aká tu nebola aspoň nejakých 30 rokov, akurát bol potom problém so smogom. Slovenský vedci stratili prístup k vedeckým databázam, bo ministerstvo nezaplatilo predplatné, i keď nakoniec vedci ministerstvo predvedčili a konal sa tradičný ples v opere, ktorý bol pre bežných smrteľníkov zaujímavý len tým, že sa naň vtierkli akýsi aktivisti, ktorý boli okamžite vyhodení. To už bola zaujímavejšia svadba slávnej Noriky Mojsejovej, ktorej hrozilo 10 rokov basy za daňové podvody a tak do toho praštila s chlapíkom, ktorý ju vlastne zažaloval, no teraz ju vraj ľúbi, takže žalobu stiahol. K takému Kňažkovi sa v noci vlámal lupič a keď ho rozospatý herec strelil legálne držanou zbraňou, ozvali sa hlasy pacifistov, ktorý si evidentne mysleli, že rozospatý človek sa má nechať okradnúť a prípadne ohroziť, pretože ohroziť chudáka zlodeja sa v civilizovanom svete nesmie. Ďalej Regiojet sťahuje svoje IC-čka, bo sa mu nelúbi, že štát vracia na trať tie svoje, prípad spred 10 rokov zmlátenej Hedvigy sa presúva do Maďarska a štát sa nám postaral o novú dopravnú aplikáciu za 15 melónov, ktorá je oproti iným dopravným appkám vlastne dosť naprd. Aj policajti dostali novú appku, ktorou budú vraj odhaľovať extrémistov na internete, ale táto našťastie 15 melónov nestála. Aby sme odviedli pozornosť inam, minister Gajdoš povýšil nášho národniara a svojho šéfa Danka na kapitána v zálohe, sám Danko povýšenie prijal pobozkaním frčiek a prehlásením, že si tú hodnosť zaslúžil. Matovič síce frflal a novinári poukázali na fakt, že preskočiť 7 vojenských hodností váľaním si zadku v parlamente nie je príliš motivačné pre chlapcov reálne nasadzujúcich životy, no aspoň sme si mali z koho robiť srandu. Čo už srandovné nebolo, boli faktúry za energie s nejakými divnými poplatkami, čo akosi nezodpovedalo prehláseniam veľkého Fica o zlacňovaní. A tak Robo s odhodlaním sebe vlastným vyhlásil, že tieto faktúry majú občania roztrhať a že on to už nejak vyrieši.

Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014