Nenormálny blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Apríl 2013

Ohľadom teplôt to bol jeden z najextrémnejšich mesiacov. Kým na začiatku ešte dosť prituhovalo, ku koncu sme behali v tričkách a teploty sa šplhali temer na tridsať v tieni. Dokonca sa ohlásili aj prvé lesné požiare, pričom najzaujímavejšie to bolo tradične vo Vysokých Tatrách. Keď už spomíname naše lesy, tak lykožrútového daňového baróna Varehu odsúdili na jedenásť rokov, ale keďže sa pánko odvolal, tak to ešte nemá isté. Naša politická scéna bola kľudnejšia, ale možno to bolo tým, že iné témy rezonovali v médiách viac. Aj tak sa však nedalo nevšímnúť, že v SaS-ke sa chystalo odísť viac členov než je zdravé, hlavne teda o odchode špekuloval istý ujo Kollár, ktorý by so sebou pobral aj svojich kamarátov, no napokon si to rozmyslel. Najväčšia sranda bola, že Sulíka to ktovieako ani nesralo. Fico s Kaliňákom si zas luxusne dovolenkovali v Čiernej Hore za peniaze čiernohorských daňových poplatníkov. Ono bežný ľudia tak či tak tie dane platiť musia, na rozdiel od vyvolených, ktorí to riešia cez takzvané daňové raje. No ale nejakí investigatívni novinári, ktorí našťastie ešte nevymreli, vyhrabali pekné množstvo informácií o tom, že tieto raje využíva aj pekné množstvo politikov, či im blízkych osôb, ktorý by si mali svoje daňové povinnosti plniť asi najvzornejšie a byť tak príkladom pre ostatných. Naša ctená vláda vymyslela v skutku originálny spôsob, ako trestať daňových neplatičov a to tak, že zdvihne platy platy daňovákom, aby tie chúdiatká neboli odkázané na úplatky. K vyšším prijmom sa chcela dostať i hovorkyňa železníc, ktorá dala spraviť nový web za nekresťanské prachy firme svojho kamaráta, hoci to napokon nakódil jej manžel. Keď sa to prevalilo, hovorkiňa dostala padáka. Stále však dopadla lepšie ako taká chuderka Kolesárová, ktorá skonala po neúspešnom boji o život s mnohopočetnými bodnými ranami. Zrejme to nebola len taká obyčajná vražda, keďže šlo o právničku motajúcu sa okolo zaujímavých káuz a osôb. Napríklad firma jej manžela, ktorý asi pred rokom spáchal samovraždu, zastupovala aj spomínaného Varehu.
Takže niet sa čomu diviť, keď sa stáva čoraz populárnejšou nová virtuálna mena zvaná bitcoin, ktorá je regulovaná len trhom a žiadna vláda do jej hodnoty nemá čo kecať. Ináč sa furt písalo o Severnej Kórei, no ale potom nejaký čečenci odpálili bombu na Bostonskom maratóne, čo si vyžiadalo neuveriteľných troch mŕtvych a ešte viac zranených. Nasratí amíci začali nadávať bratom čechom, bo si pomýlili Česko s Čečnou, ale potom im ešte rachla nejaká továreň na hnojivá v Texase, a to skončilo ďaleko tragickejšie. Ale aby to čechom predsalen nebolo ľúto, tak im pri národnom divadle v Prahe rachol plyn a bola to vraj naväčšia šupa za posledné desaťročia. Teda podaktorí češi by mohli za ešte väčšiu katastrofu považovať Zemanov podpis za Euroval.
Nakoniec ešte v skratke spomeniem to, že Obamovi poslal niekto jedovatý ricín, vo veku 87 rokov zomrela železná lady Margaret Thatcherová a vo Venezuele zvolili Chavezovho nastupcu - nejakého Madura, ktorý chce pokračovať v Hugových šľapajách. No a ešte bratia poliaci postavili najväčšiu sochu nebohého Jána Pavla druhého, čo ho určite potešilo.


Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014